Ønsker du et bad som oser av velvære og trivsel?

La oss inspirere deg til å omforme ditt eget baderom til en avslappende oase av velvære – ditt eget lille Spa,
der du kan nyte kvalitetstid i ett klassisk badekar med løveføtter – kanskje med en god bok og noen sprudlende bobler.
Med våre produkter kan du skape deg ett klassisk, gammaldags baderom i engelsk inspirert stil.

Enten du er på utkikk etter badekar med løveføtter, toaletter med høythengende sisterner, herlige regndusjer, nydelige vasker eller praktiske møbler, finner du et utvalg satt sammen – nettopp for å gi ditt prosjekt et unikt og delikat uttrykk.

Trenger du mer detaljer om produktene kan du bla igjennom våre siste kataloger som er propp fulle av gode illustrasjoner.

Kataloger

La deg inspirere med de siste katalogene fra Burlington® . Her finner du også mye informasjon og detaljer om våre produkter.
Produktene i serien Bespoke er lengere leveringstid og du må påregne 5-6 uker på disse.


Kommer for
salg i Mai 2024

Badekar

Badekar ansees av mange å være badets viktigste møbel. Først og fremst fordi et varmt bad forbindes med avkobling, velvære og hverdagsluksus. Hos oss i Brittania Bad finner du eksklusive badekar i alle former og størrelser. Vi er spesialister på badekar og hjelper deg gjerne å finne det optimale badekar for akkurat ditt baderom. Foruten et rikholdig sortiment av badekar i ulike modeller og materialer tilbyr vi mange ulike føtter til badekarene. Velg mellom klassiske, hvelvet eller løveføtter i luksusutførelser for å sette det riktige engelskinspirerende utseende på badekaret og resten av badet.

Dusjer

Dusjen er trolig det mest synlige og nødvendige produktet i ditt bad. Her kan vi hjelpe deg å finne både en praktisk og stilfull dusj som passer din stil. Hos oss finner du et stort utvalg av dusjer i ulike former og størrelser. Velg mellom en komplett dusjanordning eller skreddersy din dusj etter eget ønske og behov. Match ditt dusjkabinett med vakkert tilbehør. Kanskje en krommet trådkurv til luksussåpen eller et dusjhode tilpasset regndusj for å skape en riktig SPA-følelse.

Servanter

Velg mellom en avrundet servant med pidestall eller et mer rettkantet design. Kanskje en krommet oppstilling med hylle er mere din stil, eller kanskje du ønsker å gjemme unna toalettartiklene i et romslig baderomsmøbel. En servant med håndkledestang passer utmerket om du har litt liten plass mens man i de virkelige romslige baderommene bør velge en løsning med dobbel servant. Utvalget finnes både med enkle og boble vasker og med enkle- og doble kraner og i flere utseender. Uansett størrelse på ditt baderom har vi produkter som vil være med å løfte ditt bad til et høyere nivå av harmoni, velvære og prakt.

Toaletter

Våre toaletter kombinerer klassisk utseende med moderne funksjonalitet. Vi mener det er viktig at toalettskålen holdes så ren som mulig selv med mindre mengder spylevann, og derfor utformes våre toalettskåler slik at de holder korrekt vannmengde i henhold til britisk standard. Toalettene har også «nanoglasur», som forhindrer at smuss og bakterier fester seg så lett samtidig som det forenkler rengjøringen. I vårt sortiment finner du både komplette toaletter så vel som separate toalettseter og toalettskåler i eksklusive utførelser. For deg som vil gi baderommet et genuint gammeldags preg tilbyr vi flere ulike høyt-spylende toaletter med sisterner i keramikk eller aluminium og i kombinasjon med noen utvalgte servanter og badekar, vil du kunne løfte ditt baderom til det ultimate vintagenivå.

Belysning og Speil

Med riktig plassering kan ett baderomspeil få ditt bad til å se større ut enn hva det egentlig er. Speil fungerer dessuten som lyskilder ettersom de reflekterer lys. Det er faktisk få innredningsdetaljer som slår et vakkert speil. Hos oss finner du flere Burlington-speil. Disse er helt enkelt perfekte for badet, da de tilfører intrikate detaljer høyner den autentiske følelsen. Vi har speil i flere størrelser og former og alle er de utformer for å gi en luksuriøs følelse og ett gammeldags inntrykk. Alle våre er dessuten forseglet med «Gunther Seak-Kwik. Dette forhindrer at speilene får «svarte kanter» som følge av oxidering, som kan oppstå i fuktige miljøer. Vi har også et utvalg belysning som er med å lage den riktige rammen for ditt baderom.

Baderomsmøbler

Gjennom vårt nyeste tilskudd av produkter kan vi i Brittania Bad tilby en serie baderomsmøbler med vakre innredningsdetaljer som gir ditt bad en klassisk eleganse og en sofistikert britisk stil. Velg mellom frittstående gulvmodeller med rette linjer eller avrundede hjørner, vegg monterte eller innbygde baderomsmøbler som ivaretar baderommets muligheter

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00